Monthly Archives: March 2010

SABDOPALON NAYOGENGGONG – SERAT DHARMOGANDUL Bag.1

BÊBUKA. Sinarkara sarjunireng galih, myat carita dipangikêtira, kiyai Kalamwadine, ing nguni anggêguru, puruhita mring Raden Budi,mangesthi amiluta, duta rehing guru, sru sêtya nglampahi dhawah,panggusthine tan mamang ing lair batin, pinindha lir Jawata. Satuduhe Raden Budi êning, pan ingêmbun pinusthi ing … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Abang Penjual Es Degan

Sudah seminggu saya tidak bisa terhubung dengan internet gara-gara “Penyakit Klasik”, Laptop saya kena VIRUS. Lha kok lama? yah… karna temen saya di kantor, yg notabene satu-satunya tenaga IT di kantor saya lagi sibuk menangani IT utk keperluan corporate, setalah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment